Ad Code

Όταν τα παιδιά έρχονται τελευταία, η κοινωνία έχει χάσει.

 


Προς χαλάρωση των μέτρων και σταδιακά επαναφορά της ελευθερίας, τείνει η κυβέρνηση κάτι που σημαίνει πως, θεωρητικά τουλάχιστον, πάμε και σε επανέναρξη του αναπτυξιακού αθλητισμού. Θεωρητικά ξανά λέω, στις αρχές Απριλίου τα παιδιά θα είναι στα γήπεδα μετά από 5 μήνες αποχή. 

Όταν λοιπόν γίνει αυτό θα πρέπει όλοι, δηλαδή υπουργείο, ΓΓΑ, ομοσπονδίες, σύλλογοι, προπονητές, γονείς και παιδιά να αναλογιστούν, γιατί ο παιδικός αθλητισμός δεν μπήκε ποτέ σε καμία ατζέντα συζήτησης από τους λοιμοξιολόγους και την κυβέρνηση. Γιατί απλά μια μέρα κλείσαμε και μια μέρα θα ανοίξουμε. Γιατί σνόμπαραν όλοι τόσο πολύ την αξία και αυτό που προσφέρει ο αθλητισμός στα παιδιά. Γιατί τον ταυτίσατε με τον τοπικό ερασιτεχνικό αθλητισμό;

Με ποια λογική έκριναν πως ένα ανοιχτό γήπεδο με 5 άτομα είναι η μεγαλύτερη πηγή εξάπλωσης του κορονοιού. Γιατί μας είπαν ψέματα για δήθεν έρευνες και γιατί ο υπουργός αθλητισμού είπε από τις αρχές Φεβρουαρίου πως είχε κάνει αίτημα για επανέναρξη του αθλητισμού ενώ δεν είχε γίνει ποτέ, και ακόμα δεν έχει γίνει. Γιατί αφήσατε τα παιδιά στο σπίτι τόσους μήνες, ενώ ξέρετε πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι για τα παιδιά του σήμερα οι οθόνες και η νόθη ψυχαγωγία.. 

Αμέτρητα ερωτήματα που καταλήγουν στο ίδιο σημείο. Απλά δεν σας ενδιέφερε. Θεωρήσατε τον αθλητισμό κάτι που περισσεύει. Άρα δεν είχε λόγο να υπάρχει στις συζητήσεις σας. Μας το είπατε άλλωστε από την πρώτη στιγμή. Ε δεν θα πάθουν και κάτι τα παιδιά αν δεν πάνε στο γήπεδο. 

Από εμάς είναι ένα τεράστιο ΟΧΙ. Όχι προς όλους εσάς που τόσα χρόνια καπηλεύέστε τον αναπτυξιακό αθλητισμό και θεωρείτε πως σας ανήκει όταν πρόκειται να βγάλετε χρήματα, αλλά στα δύσκολα δεν εισασταν πουθενά. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια