Ad Code

Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές για το τουρνουά "Χρήστος Μπάτσης" από τον Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ



Ανακοίνωση Ακαδημίας Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ για την ολοκλήρωση των συμμετοχών των ομάδων για το 9° Τουρνουά Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου «Χρήστος Μπάτσης» που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ στις 25 & 26 Μαΐου 2024

Η Ακαδημία Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές των ομάδων για το 9ο Τουρνουά Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου «Χρήστος Μπάτσης». Το τουρνουά αυτό αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τους νέους ποδοσφαιριστές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να ανταγωνιστούν σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Οι αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει οριστεί και αναμένουμε μια συναρπαστική αγωνιστική περίοδο για όλους τους συμμετέχοντες.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και ελπίζουμε να δούμε όμορφο ποδόσφαιρο και αθλητικό πνεύμα σε κάθε αγώνα. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και ανυπομονούμε να αρχίσουν οι αγώνες!

Σύντομα θα αποσταλεί το ακριβές αγωνιστικό πρόγραμμα και οι κανονισμοί του Τουρνουά «Χρήστος Μπάτσης», σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν .

Στο ποδόσφαιρο, η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί της επιτυχίας. Όταν εμπιστεύεσαι τις ικανότητές σου και πιστεύεις στον εαυτό σου, έχεις πιο καθαρό μυαλό ώστε να ανταποκριθείς στην πίεση ενός κρίσιμου αγώνα.

🔵⚪️
We keep the dream alive! 🙌🏻

#KavalaFC #CDivision #aokavalacademies #matchday #Season2023_2024 #InAOKWeTrust #WeAreKavala #weareaok #KeeptheDreamAlive
#mpatsistournament #9


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια