Ad Code

Ελλάδα Φλώρινας| Έναρξη προπονήσεων Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

 Ήρθε η στιγμή μας. Το ταξίδι μας τώρα ξεκινάει!! Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 το πρωί το γήπεδο μας θα γεμίσει και πάλι με χαμόγελα, φωνές, στολές, μπάλες ποδοσφαίρου και πολύ ενθουσιασμό. 


Οι εγγραφές μας τρέχουν ήδη όλο το καλοκαίρι και θα συνεχίσουν να τρέχουν έως το τέλος της χρονιάς. Αναλυτικές πληροφορίες για τις εγγραφές, τα τμήματα, τις εγκαταστάσεις μας, τους προπονητές μας, την φιλοσοφία μας και ότι άλλο θέλετε μπορείτε να δείτε και στην ΝΕΑ ιστοσελίδα μας www.elladaflorinas.gr. 

Είχαμε πει πως ο πήχης ανεβαίνει και αυτό ήταν μια πρόκληση που λάβαμε υπόψιν μας, αποδεχθήκαμε, και όπως πέρσι που καταφέραμε και κάναμε πολύ μεγάλα πράγματα, έτσι και φέτος θέλουμε να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα. 

Βασικοί πρωταγωνιστές τα παιδιά. Αυτοί ήταν και ο λόγος που ο πήχης ανέβαινε συνεχώς και οι απαιτήσεις γίνονταν πράξεις και δεσμεύσεις μας για την νέα χρονιά που τώρα ξεκινά. 

Από την νέα σεζόν θα χρησιμοποιηθεί νέο ετήσιο πλάνο προπονήσεων σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στα πρότυπα των κορυφαίων συλλόγων✅. Πρόγραμμα πρόληψης τραυματισμών, από το πλάνο της fifa 11+ for kids✅. Εργομετρικές εξετάσεις✅. Καρτέλα αξιολόγησης αθλητή✅. Σωματομετρικές εξετάσεις✅. Νέος αθλητικός εξοπλισμός προπόνησης ✅ 

Όπως πέρσι έτσι και φέτος οι ομάδες μας θα συμμετέχουν κανονικά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φλώρινας, σε τουρνουά, φιλικούς αγώνες και σε εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα. 

👉 Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχει ήδη Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής (AED) στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας μας για μέγιστη ασφάλεια των αθλητών και των υπολοίπων παρευρισκόμενων. 

👉 Τα αγωνιστικά τμήματα της επόμενης χρονιάς:

Κ6 (2018)

Κ8 (2016-2017)

Κ10 (2014-2015)

Κ12 (2012-2013)

Κ14 (2010-2011)

Κ15 (2009)

Ανδρικό τμήμα!! 

👉 Πάντα σύμφωνα με την φιλοσοφία μας αντιμετωπίζουμε τα παιδιά δίκαια σε προπονήσεις, αγώνες και τουρνουά. Επιπλέον, σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε  οικονομικά τους γονείς με επιπλέον χρηματικά ποσά λόγω των έξτρα δραστηριοτήτων μας για αυτόν τον λόγο θα υπάρχει πλάνο ως προς τις συμμετοχές μας σε αγώνες εκτός της περιοχής μας. 

👉 Πιστοί στις αρχές μας, προπονητές του συλλόγου μας είναι Πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή από την Γ.Γ.Α., παιδαγωγική επάρκεια, δίπλωμα UEFA και πιστοποίηση στις πρώτες βοήθειες! 

👉 Οι προπονήσεις του συλλόγου μας πραγματοποιούνται στις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις μας στον αθλητικό πολυχώρο Tsotakis Place! 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944537283 και 6987099791

Ακολουθήστε μας σε Facebook και Instagram και μείνετε ενημερωμένοι για κάθε νέα δραστηριότητα μας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια