Ad Code

Αυγενάκης: Οι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ δεν είναι προπονητές!

Πως από το ... "Δεν γίνεται ένας οδηγός ταξί να έχει ανώτερο πτυχίο προπονητή από έναν απόφοιτο πανεπιστημίου", φτάσαμε στην δήλωση "Οι πτυχιούχοι ΣΕΦΑΑ, δεν είναι και προπονητές"... 

Όλη η πολιτική ιστορία της χώρας μας σε δύο φράσεις του ίδιου ανθρώπου, ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο υφυπουργός αθλητισμού της χώρας μας. Βέβαια όταν έλεγε την πρώτη από τις δύο, ήταν απλά υποψήφιος τώρα είναι υφυπουργός. Ίσως έχει και αυτό την σημασία του.

Η ΠΕΠΠΠΕ πολύ σωστά κατέθεσε αγωγή κατά του υφυπουργού για την δήλωση του αυτή, δήλωση που μηδενίζει Σύνταγμα και νόμους και επιπλέον δείχνει με τον πιο απλό τρόπο την σάπια δομή και ανηθικότητα που υπάρχει στην πολιτική μας εξουσία. Σήμερα λέω αυτά, αύριο τα γυρίζω και βγαίνω από πάνω γιατί μπορώ! Ηθική μηδέν. 

Δύο μέρες αργότερα έρχεται και το νέο αθλητικό νομοσχέδιο σε διαβούλευση. Εκεί καταλαβαίνεις απόλυτα πως ο υφυπουργός αθλητισμού παρά τις αμέτρητες υποσχέσεις του σε κάθε φορέα, άνθρωπο, εαυτό του και πάει λέγοντας... απλά φέρνει ένα νομοσχέδιο το οποίο καταργεί την ουσία και την δομή ενός δημόσιου Πανεπιστημίου. Εξαφανίζει τα εργασιακά δικαιώματα των φοιτητών, αποφοίτων ακόμα και εργαζομένων του. Δείτε παράδειγμα τα προγράμματα των δήμων "άθληση για όλους" τα οποία κλείνουν. 

Ίσως σύντομα και ο ΠΣΕΑΑ κινηθεί νομικά εναντίον του. Κατά την γνώμη μας και πολύ άργησε. Δεν υπάρχει διάλογος με τέτοια πρόσωπα. Είναι επαγγελματίες στο να σου πουν αυτό που θες να ακούσεις και την άλλη μέρα ή ακόμα και την προηγούμενη να έχουν υπογράψει το αντίθετο. 

Στο τέλος θα βγουν από το υφυπουργείο και θα πουν ότι στα πανεπιστήμια παίζεται παιχνίδια και απλά παίρνεται βαθμούς. Άρα ο καθένας που θα δηλώνει ώρες παιχνιδιού αλάνας ή στο πάρκο ή σε 1vs1 με ένα φιλαράκι του, θα μπορεί να το βάλει στο βιογραφικό του και αυτό να έχει και μοριοδότηση. Δίκαιο! 

Μόνο γέλιο και οργή ταυτόχρονα για όσα βλέπουμε και όσα περιμένουμε από την ηγεσία μας στο μέλλον. Ο αγώνας τον προπονητών ποδοσφαίρου για αναγνώριση των πτυχίων τους πλέον γίνεται αγώνας κάθε αποφοίτου ΣΕΦΑΑ να αποδείξει τα αυτονόητα. Ότι δηλαδή είναι επαγγελματίας της άθλησης. Για την ακρίβεια ο ανώτερος επαγγελματίας της άθλησης και του αθλητισμού στην χώρα μας. Έτσι ορίζει το Σύνταγμα και η νόμοι του κράτους μας αλλά και το ευρωπαϊκό δίκαιο. 

Όπως ορίζει ότι τα παιδιά θα πρέπει να πάνε Δημοτικό και ο δάσκαλος να αναλάβει την εκπαίδευση τους. Γιατί; Αφού και οι νέοι γονείς πλέον έχουν την μόρφωση τουλάχιστον για τις πρώτες τάξεις του δημοτικού να αναλάβουν την εκμάθηση των παιδιών τους. Η απάντηση είναι όχι. Όσο και αν φαίνεται εύκολο, αυτό δεν γίνεται. Ο δάσκαλος είναι ο μόνος κατάλληλος. Έχει εκπαιδευτεί σε αυτό 4 χρόνια. Δεν γίνεται να μηδενίζουμε τα πάντα έτσι και να έχουμε αυτήν την καταστρεπτική λογική. 

Ο αγώνας των αποφοίτων ΣΕΦΑΑ είναι γεμάτος παγίδες και σαμποτερ. Η κοινωνία δεν θα ασχοληθεί μαζί τους γιατί ήδη έχει πολλά μέτωπα. Η πολιτική ηγεσία του τόπου μας ήδη έχει διαλέξει στρατόπεδο και ο αγώνας ξεκίνησε...





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια