Ad Code

Ποιος θα πει ένα συγγνώμη στα παιδιά;

Ο αναπτυξιακός αθλητισμός θα ανοίξει μετά την εστίαση. Αυτό τουλάχιστον μας έχουν πει. Οπότε και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που αλλάζουν συνεχώς μιλάμε πλέον ξεκάθαρα για Μάϊο. 

Αρχικά, δεδομένο είναι πως η επιτροπή των ειδικών απλά εισηγείται το οτιδήποτε. Αν δηλαδή τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση είναι θετικά ή αρνητικά για αυτούς. 

Μονή υπεύθυνη για όλες τις αποφάσεις και τα λουκέτα είναι η κυβέρνηση. Στην περίπτωση μας, το υφυπουργείο αθλητισμού και η ΓΓΑ. Δεν βάζει τα λουκέτα η επιτροπή, όσο και αν θέλουν να μας πουν ότι αυτοί αποφασίζουν. 

Ένα ακόμα στοιχείο που γνωρίζουμε είναι πως υπάρχει μια ξεκάθαρη ταύτιση του αναπτυξιακού αθλητισμού με τον τοπικό ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αυτό γιατί συμβαίνει δεν το γνωρίζουμε. Υπήρχε από πάντα προφανώς, απλά τώρα έγινε εμφανές. Είναι σωστό; Σε καμία περίπτωση! Δεν έχουν απολύτως καμία σχέση. Ούτε στην οργάνωση, ούτε στην επίδραση τους. 

Πόσα αιτήματα λοιπόν από την πλευρά των υφυπουργείου αθλητισμού και ΓΓΑ έγιναν προς την επιτροπή και για ποιους λόγους απορρίφθηκαν; Ποια μέτρα ακριβώς πρότειναν που δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν; Θα θέλαμε να τα δούμε. Πριν 30 ημέρες ο πρόεδρος της επιτροπής πάντως είπε πως δεν υπάρχει κανένα αίτημα. 

Άνοιγμα λοιπόν σύμφωνα με το πλάνο μετά την εστίαση; Δηλαδή, στις αρχές ή μέσα Μαϊου; Για ένα μήνα και μετά καλό καλοκαίρι.

Καλό καλοκαίρι και σε εσάς λοιπόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια