Ad Code

Γιάννα Δούκα | Τέρμα ο ρατσισμός απέναντι στο ποδόσφαιρο γυναικών

 

Η άλλη μια εβδομάδα χωρίς καμία αναφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από την κυβέρνηση, και η προκλητική στάση της απέναντι στο αθλητισμό ξεσήκωσε θύελλες αντιδράσεων από ανθρώπους που ζουν από τον αθλητισμό. Η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη Κυρία Γιάννα Δούκα δήλωσε στην προσωπική της σελίδα στο facebook τα παρακάτω:

"Ειλικρινά "ως εδώ"!

Η κοροϊδία έχει κ τα όρια της κ εσείς τα ξεπεράσατε κατά πολύ!

Θέλετε να δείχνετε ότι σκέφτεστε πρωτοποριακά κ ότι κάνετε μεταρρυθμίσεις ενώ στην ουσία διαλύεται κάθε μέρα κ περισσότερο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που υποτίθεται ήταν η προτεραιότητα σας....Ας γελάσουμε πλέον όλοι. Λυπαμαι τόσο πολύ για την κατάντια σας κύριοι....

Πυροβολήσατε με το το πιο ρατσιστικό όπλο το ποδόσφαιρο γυναικών της χώρας μας χωρίς καν να σας προβληματίσει!

Ανοίξατε όλες τις Α κατηγορίες γυναικείων αθλημάτων κ το ποδόσφαιρο ΌΧΙ! Εντάξει κύριοι...Το μηνυμα σας είναι ξεκάθαρο.Προφανεστατα γυναίκα κ ποδόσφαιρο για εσάς δεν πάνε μαζί. Σταματηστε να λέτε κάναμε ότι μπορουσαμε. ΨΕΥΤΕΣ! ΜΟΝΟ ΌΤΑΝ ΈΧΕΤΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΈΣ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΙΣ Κ ΚΆΝΕΤΕ ΚΛΉΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ Κ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ.

Πόσο ελεϊνοι κομπλεξικοί και οπισθοδρομικοί είστε όταν σκοτώνετε έναν χώρο που σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη ανθίζει καθημερινά όλο κ περισσοτερο κ εσείς τον θάβατε όσο καλύτερα μπορούσατε όλα αυτά τα χρόνια κ σήμερα του βάλατε την οριστική ταφόπλακα του!

Το μόνο που εύχομαι είναι πραγματικά να βρεθεί ο τρόπος να ξεφτιλιστείτε παγκοσμίως κ επιτέλους να δουν εκεί στην Ευρώπη πόσο καλά διαχειριζεστε τα χρήματα που σας στέλνουν για να αναπτύξετε το ποδόσφαιρο γυναικών της Ελλάδας κ πόσο ακολουθείτε αυτά που πρέπει κ πόσο όχι.

Σε ότι αφορά τους κύριους που σε λίγο καιρό θα ξαναβγείτε στους δρόμους να ζητάτε ψήφους σας παρακαλώ πολύ την δική μου πόρτα να την ξαναχτυπήσετε πρώτη.....θα είμαι εκεί κ θα σας περιμένω....ΑΙΣΧΟΣ. ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια