Ad Code

Κύριοι, πέρασαν ήδη 3 μήνες μακριά από τα γήπεδα.

«Δεν μπορεί να ακούγεται ότι τελειώνει για πάντα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και διαλύεται η νεολαία μας επειδή για ένα μήνα ο καθένας μας προφανώς θα κάνει υπομονή, προφανώς θα θυσιάσει το απόλυτο δικαίωμα του στην άθληση. Είναι ώρα ευθύνης για όλους».

Αυτή ήταν επίσημη θέση της κυβέρνησης στις 2 Νοεμβρίου 2020. Πέρασαν σχεδόν 3 μήνες. Σε μια καραντίνα πολύ πιο σκληρή και χαλαρή ταυτόχρονα. Δεν χρειάζεται να μιλάμε για τις εικόνες στα σούπερ μάρκετ ή τα ΜΜΜ και άλλους χώρους. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. 

Σας αρέσουν οι αριθμοί όμως. Πόσες ακαδημίες τους 3 μήνες που λειτούργησαν τους τελευταίους 11 μήνες έκλεισαν λόγω κρουσμάτων covid19? Μιας και έκλεισαν και θα ανοίξουν τελευταίοι σημαίνει πως ήταν η κύρια πηγή διασποράς άρα θα υπάρχει έρευνα. 

Ένα ανοιχτό γήπεδο με 10 παιδιά πως είναι τόσο έντονο σημείο διασποράς του ιού? Εδώ γίνεται μία άτοπη σύγκριση με τις επαγγελματικές ομάδες που έχουν κατά καιρούς κρούσματα. Αρχικά, είμαστε σε πανδημία, άρα παντού μπορεί να εμφανιστούν κρούσματα. Δεύτερον όμως και κυριότερο. Οι επαγγελματικές ομάδες, τρώνε μαζί, πάνε γυμναστήριο μαζί, κάνουν ταξίδια μαζί, πάνε σε διάφορα γήπεδα μαζί, ξενοδοχεία και πάει λέγοντας. Στις ακαδημίες δεν συμβαίνει αυτό. Συγκρίνετε την έκθεση. 

Να μιλήσουμε για τα τεράστια ωφέλη του αθλητισμού και τις συνέπειες αυτής της μακράς περιόδου? Μπείτε στην σελίδα μας https://www.sportfacts.gr/ και διαβάστε. Είναι συντριπτικά. 

Δημοτικά ανοιχτά, γήπεδα κλειστά. Ναι η εκπαίδευση είναι πιο σημαντική και είναι πολύ πιο επικίνδυνη όταν γίνεται από οθόνες. Άλλη μια σύγκριση που δεν πρέπει να κάνουμε. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. 

Έχουμε ξαναπεί ως σελίδα. Η αντιμετώπιση της πανδημίας από τις ακαδημίες όσο ήταν ανοιχτές, αυτό το ελάχιστο διάστημα έστω, είναι καμμένο χαρτί. Δεν δίνει την δυνατότητα να διαπραγματευτούμε καλύτερα.Τι να πούμε; Για τα τουρνουά με άπειρα παιδιά και γονείς, τις προπονήσεις, τους αγώνες που και καλά ήταν κεκλεισμένων των θυρών; Δεν μιλάμε για όλους αλλά όλοι ξέρουμε για ποιους μιλάμε. 

Τέλος, ας κλείσουμε με τις ενώσεις, τα σωματεία, τους συλλόγους και πάει λέγοντας. Η συνδρομή συνδρομή και η στήριξη πουθενά. Περί ανέμων και υδάτων ανακοινώσεις, καμιά συσπείρωση (πως θα μπορούσε να υπήρχε άλλωστε) και καμιά βούληση να προτείνουν τρόπους επανέναρξης. Για πειθώ στα επιχειρήματα τους δεν χρειάζεται αναφορά.

3 μήνες συνεχόμενα εκτός γηπέδων, ε δεν έγινε και κάτι, κάποια στιγμή θα δούμε το αίτημα σας. Προς το παρόν νιώθουμε οργή που μας λέτε ότι σας διαλύουμε...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια