Ad Code

Οι 10 καλύτερες ταινίες με θέμα το ποδόσφαιρο στο Netflix



Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ταινίες, σειρές αλλά και ντοκιμαντέρ που μπορείτε να βρείτε στην δημοφιλή ιστοσελίδα και να τις δείτε ακόμα και μέσα σε ένα σαββατοκύριακο. Πάμε λοιπόν να τις δούμε αναλυτικά.


Βarca Dreams

1. Εξερευνήστε την ιστορία και τη φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα, μιας από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου.

Πρωταγωνιστούν:Γιόχαν Κρόιφ,Αντρές Ινιέστα,Γκάρι Λίνεκερ


 Boca Juniors Confidential

2. Παίκτες, οπαδοί και προπονητές της πανίσχυρης Μπόκα Τζούνιορς μάς χαρίζουν μια αποκλειστική ματιά στα παρασκήνια της πιο εμβληματικής ομάδας της Αργεντινής.


Forever Chape 

3. Στον απόηχο ενός αεροπορικού δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή 71 ανθρώπων, ο βραζιλιάνικος ποδοσφαιρικός σύλλογος Σαπεκοένσε προσπαθεί να ξαναχτίσει την ιστορική ομάδα.

 

Forever Pure / Καθαρή Μπεϊτάρ για πάντα

4. Όταν δύο Μουσουλμάνοι παίκτες έρχονται στην ποδοσφαιρική ομάδα Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, οι αναταραχές που προκαλούνται αποκαλύπτουν το ρόλο του ρατσισμού στο Ισραήλ.

 

Sunderland til i die

5. Μια σειρά ντοκιμαντέρ που ακολουθεί την ποδοσφαιρική ομάδα του Σάντερλαντ στη σεζόν 2017-18, καθώς προσπαθεί να επανακάμψει μετά τον υποβιβασμό της από την Πρέμιερ Λιγκ.

 

Bobby Robson - More than a manager

6. Εξερευνήστε τη ζωή και το έργο του θρυλικού προπονητή ποδοσφαίρου Μπόμπι Ρόμπσον, με μυαλό για το παιχνίδι που ήταν εφάμιλλο με την αφοσίωση στις ομάδες του.

Πρωταγωνιστούν:Μπόμπι Ρόμπσον

 

Alexis Viera - A story of surviving

7. Όταν πυροβολείται κατά τη διάρκεια μιας ληστείας στην Κολομβία και μένει παράλυτος, ο Ουρουγουανός σταρ του ποδοσφαίρου Αλέξις Βιέρα βρίσκει νέο νόημα στη ζωή.

Πρωταγωνιστούν:Αλέξις Βέρα

 

Becoming Champions

8. Η σειρά αφηγείται τις ιστορίες των αθλητών και των χωρών που έχουν κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

 

The English Game

9. Δύο ποδοσφαιριστές του 19ου αι. από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις κάνουν επαγγελματικούς και προσωπικούς ελιγμούς για να αλλάξουν το παιχνίδι -και την Αγγλία- για πάντα.


Apache - The life of Carlos Tevez

10. Ρεαλιστική δραματοποίηση της ζωής του Κάρλος Τέβες και της ανάδειξής του σε σταρ του ποδοσφαίρου παρά την αθλιότητα της γειτονιάς του, της Φουέρτε Απάτσι στην Αργεντινή.


Υ.Γ.Φυσικά υπάρχουν και πολλές ακόμα ταινίες με θέμα το ποδόσφαιρο όχι μόνο στο netflix αλλά και γενικά. Στο δεύτερο μέρος που έρχεται σύντομα θα αφορά δραστηριότητες, αθλητικού περιεχόμενου για να καλύψουμε και όσους θέλουν να δουν και κάτι άλλο πέρα από το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο.

Νίκος Βράντσης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια