Ad Code

Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στα 32 ο Enric Gallego

 



Ο Enric Gallego δούλευε σαν οδηγός φορτηγού. συντηρητής κλιματιστικών και οικοδόμος, όσο ήταν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Μετά από 13 χρόνια σκληρής δουλειάς και επιμονής όμως, από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα της Χετάφε, στα σαλόνια του Europa league.


  Το ταξίδι της ζωής του 32 χρονου σήμερα, είναι κάτι περισσότερο από μια τυπική ιστορία...

  Ο Gallego μόλις πέρυσι συνειδητοποίησε, ότι το όνειρο του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής παίρνει σάρκα και οστά, όταν μετεγγράφηκε στην Extremadura UD και στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Σε 4 μήνες μόλις, πέτυχε 15 γκολ και έτσι προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στην Ισπανία. 



Ο πρώην επιθετικός της Εσπανιόλ Β, πήρε έτσι μεταγγραφή για την Ουέσκα έναντι 1,8 εκ. ευρώ και έτσι πραγματοποίησε το όνειρο του, να παίξει κόντρα σε ομάδες όπως η Ρεαλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα.
  
  Η ομάδα της Ουέσκα όμως, δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, ο Gallego όμως είχε τραβήξει τα βλέμματα και έτσι η Χετάφε τον έκανε δικό της με το ποσό των 6 εκ ευρώ.

Ένα ταξίδι ζωής στο ποδοσφαίρο για τον Ισπανό, που σίγουρα αξίζει να διαβάσει κανείς, όπως επίσης και να παρακολουθήσει την πορεία του στο ισπανικό πρωτάθλημα αλλά και την Ευρώπη φέτος...
  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια