Ad Code

Γονέας: Πληρώσαμε 500€ για ένα τουρνουά και το παιδί μου δεν έπαιξε.

 Ακολουθεί μήνυμα - παράπονο γονέα. 


" Έχω έναν γιό που παίζει σε ομάδα ποδοσφαίρου. Είναι φέτος στην κ12. Του αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, είναι συνεχώς στο σπίτι με μια μπάλα και βλέπει με τον μπαμπά του βίντεο και αγώνες. 

Πριν μια εβδομάδα πήγαμε σε ένα μεγάλο τουρνουά μακριά απ την πόλη μας. Πλήρωσα μαζί με τον γιό μου πάνω απο 500€ για τρεις μέρες. Έπαιξαν 5-6 παιχνίδια απο μισή ώρα αν θυμάμαι καλά. Ο γιός μου έπαιξε 15 λεπτά σύνολο και αν ήταν τόσο. 

Όταν επιστρέψαμε ζήτησα τον λόγο απ τους προπονητές. Η απάντηση, ότι σημασία έχει η εμπειρία και η εικόνα και κάτι ανάλογες βαρυσήμαντες λέξεις. Ποια εμπειρία ακριβώς; Να καθόμαστε στον πάγκο; Γιατί μας είπατε να έρθουμε τότε; Για να πληρώσουμε το λεωφορείο και τα ξενοδοχεία;; 

Την περασμένη χρονιά η ομάδα μας είχε δύο ομάδες στην ίδια ηλικία. Γιατί έχουμε πολλά παιδιά και να παίζουν όλα μας είπαν. Εγώ και οι υπόλοιποι ξέραμε όμως ότι είναι οι καλοί και οι λιγότερο καλοί μην πω οι κακοι. Ο γιός μου ήταν σε αυτήν την β ομάδα. 

Σε αγώνες λοιπόν δεν υπήρχε ίδια σοβαρότητα και αντιμετώπιση απ τους προπονητές ( ήξεραν πως θα χάνουμε ) και απλά κάθονταν στον πάγκο βγάζοντας την υποχρέωση απέναντι μας. Αυτό που γίνονταν επιπλέον είναι ότι στην β' εκείνη ομάδα έρχονταν παιδιά μικρότερα που ξεχώριζαν στην ηλικία τους για να παίρνουν χρόνο και εμπειρία μας είπαν. Τα παιδιά μας όμως ούτε έτσι δεν έπαιζαν.. 

Μετά απο συζητήσεις με τους υπεύθυνους αυτό λίγο άλλαξε προς το τέλος και τα παιδιά έπαιζαν λίγο περισσότερο. 

Φέτος το ίδιο σκηνικό. Μικρότερα παιδιά να παίζουν και τα παιδιά μας που είναι η ηλικία τους όχι. Ενώ σε άλλους αγώνες βάζουν και μεγαλύτερα παιδιά απλά για να μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Απλά περιμένω να λήξει η χρονιά. 2-3 λεπτά σε κάθε παιχνίδι και τέλος. Αν δεν πάμε στον αγώνα κανείς δεν νοιάζεται. Στα τουρνουά όμως πρέπει να πάμε. Πάντα η πρόσκληση στο σπίτι μέρες πριν. Πληρώνουν οι γονείς.. 

Του χρόνου πάμε γυμνάσιο και σταματάμε το ποδόσφαιρο. Δεν θα πω τίποτα στον μικρό ποτέ για αυτά που έβλεπα από μακριά. Θα θυμάμαι τα όμορφα και τις φωτογραφίες απ το γήπεδο που ειμασταν κάθε μέρα μαζί. Απλά λέω το παράπονο μου"....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια