Ad Code

H προπόνηση είναι η απάντηση!



Κατά τον Τσώρτσιλ, η νίκη έρχεται μόνο σε όσους δουλεύουν πολύ και σκληρά. Σε όσους είναι πρόθυμοι να πληρώσουν το τίμημα με αίμα, ιδρώτα και δάκρυα. Η σκληρή δουλειά είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για κάθε επίτευγμα. Χωρίς αυτήν όλα τα άλλα είναι άσκοπα. Μπορείτε να αρχίσετε με ένα όνειρο ή μια ιδέα, αλλά για να τα πετύχετε πρέπει να γίνετε άξιοι της επιτυχίας αυτής. 

Μπορεί αυτό να φαίνεται παλιομοδίτικο στην σημερινή εποχή της ακαριαίας ικανοποίησης, όμως είναι ο μονόδρομος. 

Θεωρούμε πολλοί ότι η ομάδα ή η ακαδημία μας είναι η καλύτερη στην πόλη, τον νομό ή ακόμα και την χώρα μας. Με βάση αυτό λοιπόν θα πρέπει να έχουμε ως δεδομένο ότι είμαστε και η ομάδα που δουλεύει πιο σκληρά από όλες τις άλλες ομάδες!! Μόνο τότε αυτό θα έχει αξία και να προσπαθούμε να φαινόμαστε αντάξιοι σε αυτό κάθε μέρα. Κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα. 

Πως μπορούμε να ξέρουμε όμως ότι η ομάδα μας δουλεύει πιο σκληρά από όλες τις ομάδες;; Γνωρίζει κανείς;; Η απάντηση είναι ότι δεν πρέπει να μας νοιάζει! Σημασία εδώ έχει να το πιστεύουμε εμείς. Αυτό θα είναι και το κρυφό μας χαρτί σε κάθε δύσκολη στιγμή ενός αγώνα ή μιας άλλης κατάστασης στην ομάδα. Καθώς, αυτή η σκληρή δουλειά και οι ατελείωτες ώρες προπόνησης θα μας δώσουν στο τέλος και το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Γιατί εμείς θα το αξίζουμε!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια