Ad Code

Παράταση ή πρόωρο τέλος για τις αθλητικές ακαδημίες;

 Οι αθλητικές ακαδημίες σε όλη την χώρα ξεκίνησαν και από όσα ακούμε και βλέπουμε πάνε καλύτερα από κάθε προσδοκία σε ότι αφορά την συμμετοχή των παιδιών. Ελάχιστες οι απουσίες και αυτό μονό χαρά μας δίνει. 

Πάμε στα υπόλοιπα. Η τρίτη έβδομάδα της λειτουργίας των ακαδημιών τελείωνει την ερχόμενη Κυριακή και η επιτροπή των λοιμωξιολόγων είναι αρνητική στο να δώσει παράταση μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, μιας και υπάρχει μεγάλη έξαρση των κρουσμάτων στα παιδιά. Αυτό θα το γνωρίζουμε οριστικά την ερχόμενη έβδομάδα. 

Απο την χαρά μας, ίσως το ξεχάσαμε όλοι αυτό το χρονικό όριο που υπήρχε. Θα θέλαμε όμως εδώ μιας και πλέον υπάρχουν έλεγχοι, τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων λόγω των ακαδημιών για τις δύο πρώτες εβδομάδες. Έστω, παιδια που πήγαν στο γήπεδο και την επόμενη όχι λόγω κορονοιού. 

Καλό θα είναι λοιπόν, τέτοιου είδους φήμες να πάψουν και να σκεφτόμαστε διπλά και τριπλά πριν κατηγορήσουμε και πάλι τον αθλητισμό για την υγεία των παιδιών! Απλά πηγαίνετε σε ένα γήπεδο. Κάποια πράγματα όμως, δεν μπορεί να τα αντιληφθεί κανένας τεχνοκράτης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια