Ad Code

Σεμινάριο| Soccer Performance Analysis από το ΑΠΘ

 Ξεκίνησαν η εγγραφές για τον 8ο κύκλο του προγράμματος - δια βίου μάθησης:


"Eφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης (performance analysis) των ποδοσφαιριστών"!

✔️ Αναγκαιότητα: Οι κάτοχοι αυτού του πιστοποιητικού εξειδίκευσης θα αποκτήσουν ένα σημαντικό εργασιακό πλεονέκτημα.

✔️ Διαδικασία: Το πρόγραμμα θα έχει συνολική διάρκεια 48 διδακτικές ώρες και πραγματοποιείται δια ζώσης και εξ αποστάσεως. Το πρόγραμμα διακρίνεται σε μια ενότητα θεωρητικών διαλέξεων και στην ενότητα της παρουσίασης της πρακτικής εφαρμογής.

✔️ Αξιολόγηση: Η αξιολόγηση θα γίνει με πρωτόκολλα ανάλυσης αγώνων (θεωρητική προσέγγιση – βιντεοανάλυση) και παρουσίαση της εφαρμογής ανάλυσης παιχνιδιού.

✔️ Υλικό διδασκαλίας: Στους συμμετέχοντες θα δοθεί ηλεκτρονικό υλικό από τις παρουσιάσεις όλων των διαλέξεων συμπεριλαμβανομένων και των πρωτοκόλλων αξιολόγησης. Επίσης, θα υπάρξει πρόσβαση στη βιβλιογραφία και στις βάσεις δεδομένων με χορήγηση κωδικών από το ΚΗΔ του ΑΠΘ κατά τη χρονική διάρκεια διεξαγωγής του προγράμματος.

✔️✔️ Σε ποιους απευθύνεται:

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους των Σχολών Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Θετικών Επιστημών και Πολυτεχνικών Σχολών, αποφοίτων ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, καθώς και σε Προπονητές Ποδοσφαίρου όλων των επιπέδων.

🔥 Στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα χορηγηθούν:

Πιστοποιητικό κατάρτισης (μόνο για τους επιτυχόντες)

Βεβαίωση συμμετοχής (χωρίς αξιολόγηση)

Μάθε περισσότερα με ένα ΚΛΙΚ 👇

www.diaviou.auth.gr/



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια