Ad Code

Σεμινάρια Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών - Α' Κύκλος - Ημέρα 2η

 Α’ κύκλος διαδικτυακών Σεμιναρίων Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών, στο πλαίσιο των δράσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού για άμεση δημιουργία Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών.


Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών συμπεριλαμβάνεται στο πλέγμα 13 πρωτοβουλιών που ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού στις 15/02/2021, για την αντιμετώπιση της κακοδιοίκησης και της κακοδιαχείρισης, την καταπολέμηση φαινομένων διαφθοράς και κατάχρησης εξουσίας, καθώς και τον εντοπισμό, την καταπολέμηση και την εξαφάνιση της σεξουαλικής βίας και κακοποίησης στον αθλητισμό και αρκετών εξ αυτών ήδη υλοποιούνται. 

Σε συνέχεια, λοιπόν, του Μνημονίου Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, που υπογράφθηκε στις 30/06/2020 και της συμφωνίας του κ. Αυγενάκη στις 19/02/2021 με τον Πρύτανη, Αθανάσιο Κατσή, για να αναλάβει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου τον ακαδημαϊκό συντονισμό της Επιμόρφωσης μέσω του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ), πραγματοποιείται ο α’ κύκλος σεμιναρίων  από το Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής (iSportManagement LAB).

Ένα σπουδαίο και καινοτόμο εγχείρημα, για τα δεδομένα του ελληνικού αθλητισμού, εγχείρημα. Αυτός ο κύκλος Σεμιναρίων θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τη μοναδική ευκαιρία να βελτιώσουν και να επικαιροποιήσουν το επίπεδο των εφαρμοσμένων γνώσεων τους. Για να είναι περισσότερο ικανοί να ανταπεξέλθουν με επάρκεια, αλλά και για να αποκτήσουν ένα σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο ολοένα και πιο απαιτητικό σύγχρονο περιβάλλον του αθλητισμού.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια