Ad Code

Μαθαίνω με το ποδόσφαιρο

Πριν γράψω το οτιδήποτε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα όμορφα μηνύματα σας για το εκπαιδευτικό υλικό του ποδοσφαίρου.






Παρακαλώ κάντε ένα Like στην σελίδα The Beautiful Game και μείνετε ενημερωμένοι για το υλικό που ετοιμάζω.

 

Σήμερα πάμε ένα επίπεδο πάνω και σας παρουσιάζω 2 νέα e book. Το πρώτο εμπεριέχει ασκήσεις μαθηματικών και το δεύτερο γεωγραφίας. Και τα δύο συνδυασμένα με το ποδόσφαιρο. Πηγή έμπνευσης ο Pete Nowakowski καλός μου φίλος και επίσης μέλος του FIFA Fan Movement.   

Μαθηματικά δημοτικού και ποδόσφαιρο:

 Κατεβάστε και εκτυπώστε δωρεάν το e book με ασκήσεις μαθηματικών για παιδιά δημοτικού.

Γεωγραφία και ποδόσφαιρο:

Κατεβάστε και εκτυπώστε δωρεάν το e book με το θέμα της γεωγραφίας. 

Συνέχεια με μια εκπαιδευτική δραστηριότητα για παιδιά προσχολικής ηλικίας με βάση το ποδόσφαιρο. Πηγή  https://funhandprintartblog.com/  

Μαθαίνω να μετρώ ζωγραφίζοντας

Tέλος σας παραθέτω μερικά παιχνίδια με ή χωρίς μπάλα για το σπίτι


  • "Ποδοσφαιρογκόλφ": Παίζεται πολύ εύκολα με όσα άτομα θέλουμε. Διαλέγουμε ένα σημείο μέσα στο σπίτι να ξεκινήσουμε και τον τελικό προορισμό. Ξεκινάμε ο καθένας με την μπάλα του (όσο πιο μικρή τόσο το καλύτερο και ασφαλέστερο), αν δεν έχουμε δύο μπάλες ο ένας μετά τον άλλον. Στο τέλος μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα μπουκάλι ως στόχο. Νικητής όποιος φτάσει από το ένα δωμάτιο στο άλλο, ρίξει το μπουκάλι και κάνει τις λιγότερες προσπάθειες
  • ''Μας πήρε ο αέρας'': Σε ένα τραπέζι κάνουμε ένα τέρμα (Δύο μπουκάλια) και πάμε απέναντι. Τοποθετούμε ένα μπαλάκι του πινκ πονκ και με ένα καλαμάκι φυσάμε μέχρι να μπει γκολ. Αν είναι δύσκολο απλά χτυπάμε με το δάχτυλο μας. 

Με αυτό το άρθρο και το προηγούμενο για το εκπαιδευτικό υλικό ποδοσφαίρου που αποτελείτε από e book δραστηριοτήτων, βίντεο , και προτάσεις για παιχνίδια στο σπίτι, η προσπάθεια είναι όσο πιο απλά και δημιουργικά να περάσουμε χρόνο μαθαίνοντας για το ποδόσφαιρο και με το ποδόσφαιρο. Ένα υλικό χρήσιμο για κάθε, εκπαιδευτικό, καθηγητή φυσικής αγωγής, προπονητή και φυσικά γονέα.

Υ.Γ. Τα παραπάνω αποτελούν απλά ιδέες και μπορείτε προφανώς να φτιάξετε τα δικά σας e book. 

Δημιουργός:
Νίκος Βράντσης


Social Media:
Instagram: http://bit.ly/2TH6c3f 
facebook: https://www.facebook.com/Beautifulgamegr/












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια